Kontakt til skolen

kontor@davidskolen.dk
Kontaktside

Davidskolen søger barselsvikar

Davidskolen søger barselsvikar. Se mere her

9.kl. på tur til København

I dagene 24.- 26. september var 9.kl. på tur til København.

Se og læs lidt om deres oplevelser her

Davidskolen har 40 års jubilæum

JSe også Davidskolens Facebook sideubilæumslotteri

Davidskolen fylder i år 40 år. I den forbindelse rejses midler til indkøb af en ny(ere) bus til skolen. Bussen bringer eleverne ud til læring og oplevelser rundt omkring på Bornholm. Vi er meget glade for at inddrage de mange lokaliteter og ressourcer, der findes på Bornholm i undervisningen.
 Der er solgt 1000 lodder til en værdi af kr. 20,- pr. stk.  Der er gevinster for mere end kr.  6.500,- som er skænket af en lang række sponsorer. Gevinsterne blev udtrukket d. 5.9.2014 og offentliggøres her på skolens hjemmeside. Gevinster afhentes på Davidskolens kontor senest d. 10.10.2014. Regnskab for lotteriet fremlægges på Davidskolen fra d. 1.12.014

Se gevinstliste og sponsorer HER.

Se de udtrukne lodder HER

VIPPEN 2014 er slut

Vippen 2014Vippen 2014 er slut, og sommerferien venter.

Børnene kan se tilbage på 3 spændende og aktive måneder sammen med Andreas og Lisbeth.

Du kan se billeder fra VIPPEN HER, hav tålmodighed, for der er mange af dem.

SFO løbeklubben fik diplomer

Davidskolens SFO løbeklubDavidskolens SFO løbeklub fik diplomer for at have løbet hver tirsdag her i foråret.

SFO eleverne har løbet en strækning på én kilometer, så mange gange de har formået på ca. en time.