Davidskolen efter påske

Kære alle forældre og elever

Statsministeriet har d. 6.4.20 holdt et pressemøde, hvor temaet var en langsom genåbning af samfundet.

Et af de første tiltag drejer sig om skolegang. Vi følger statsministerens anvisning, hvilket betyder:

• at 0. – 5. kl. skal begynde almindeligt i skole igen onsdag d. 15.4.
  • at 6. – 9. kl. fortsat skal hjemmeundervises –
  • at eksamen for 9. kl. er aflyst for i år.
  • at hvis man som elev bare er det mindste syg, skal man blive hjemme.

Det hidtidige koncept for hjemmeundervisning fortsættes for 6. – 9. kl.:

Vi vil bruge samme model, som vi ellers bruger ved snestorm, altså en form for fjernundervisning:

• Lærerne melder ud på Teams eller via mail, hvilke opgaver eleverne skal tage fat på senest kl. 10 på dagen. Nogle har gjort det på andre måder med fx at ligge opgaver ud til en uge ad gangen.
  • Bøger kan hentes på skolen efter aftale via skoleleders mobil 20 22 84 23 eller mail til kontor@davidskolen.dk

Generalforsamlingen

Generalforsamlingen d. 18.3. er udsat til 16.6., men det er endnu uvist, om det bliver tilladt at samles i større grupper på det tidspunkt.

Bogmærk Permalink.