Faste arrangementer

Julemarked
Der afholdes julemarked på Davidskolen hvert andet år.
Det er eleverne i de enkelte klasser, der sammen med deres klasselærer og forældre står for de forskellige boder ved julemarkedet. Idéen er at sælge forskellige effekter og ydelser, så skolen kan få et godt overskud. Overskuddet går til et givent projekt, som er kendt på forhånd.

Julemarkedet kræver en lang og god forberedelse. I begyndelsen er det et udvalg, der trækker i nogle tråde, men snart derefter begynder klasserne at forberede sig på dagen.

Der er mange forskellige boder. Julemarkedet er traditionsrigt, idet boderne går igen hvert år, blot med ny arbejdskraft. Ind i mellem ses et nyt tiltag, som så skal testes af om det kan fortsætte fremover, eller det var en enlig svale.

Cykelsponsorløb
Cykelsponsorløb er ligesom julemarked en indsamlingsaktivitet og afholdes typisk hver 4. år.
De indsamlede penge går til et eller flere projekter, som eleverne på forhånd er informeret om

Skolernes motionsdag
Afholdes hvert år fredag før efterårsferien. Skolen har tradition for at have et orienteringsløb på programmet, tilrettelagt at erfarne orienteringsløbere.

Påskefejring
Hvert år afholdes der fredag før påskeferien en påskefejring, hvor vi samles i Aa Kirke, elever, forældre og andre pårørende. Det er vigtigt for os at markere, at påskens budskab har uendelig stor betydning for hver enkelt menneske.

Lukket for kommentarer.